Aluatul se face foarte uşor, însă e musai să-l pregătiţi cu câteva ore înainte. Eu l-am făcut de seara.
Dăm telemeaua prin răzătoare.
Punem toate ingredientele într-un vas încăpător şi le amestecăm până obţinem un aluat nelipicios. Dacă încă se mai lipeşte de mâini, mai adăugăm puţină făină.
Învelim aluatul în folie alimentară şi-l dăm la frigider pentru minim 6 ore.
Pudrăm masa de lucru cu făină. Rupem bucăţi din aluat şi întindem foile, pe care le tăiem în fâşii de aproximativ 1 cm lăţime. Lungimea o hotărâţi voi.
Pregătim o tava, în care punem hârtie de copt.
Aşezăm sărăţelele în tava de copt , le ungem cu oul bătut şi presărăm seminţe după preferinţe.
Dăm tava la cuptorul încins la 180 grade C, pentru aproximativ 15 minute.
Le lasam putin sa se racoreasca, apoi le asezam pe platou si le servim.
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii