Intr-un bol se pun lingurile de zahar, lingurile de ulei, lingurile de lapte, praful de copt, oul, sarea si coaja rasa de la o lamaie. Se amesteca bine si se pune faina, cat cuprinde, asa incat, la sfarsit, sa aveti un aluat, care nu se lipeste de maini.
Dupa ce s-a format aluatul. Compozitia se imparte in doua parti. Jumatate din compozitie, se intinde, pe o hartie de copt, care a fost taiata, dupa forma tavii.
Hartia cu aluatul intins, se pune in tava.
Prunele se spala, se taia in doua, se scot samburii si se aranjeaza peste aluatul din tava. Odata umpluta toata foaia, cu prune, se intinde compozitia ramasa, pe masa, data cu faina. Foaia intinsa se pune peste prune.
Tava se da la cuptor, pana cand prajitura priunde o culoare maronie. Se lasa la racit, inainte de a se taia.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii