Se amesteca biscuitii cu nuca, galbenusurile, 10 linguri de zahar si untul, iar compozitia rezultata se aseaza intr-o tava care se da la cuptor.
Dupa, se bat albusurile cu 10 linguri de zahar, iar separat se topesc cele 10 linguri de zahar ramase. Cand zaharul e topit se pun 2 linguri de apa si se lasa la fiert, pana se omogenizeaza totul. Apoi, caramelul se pune peste albusurile batute.
Cand coca devine aurie, se scoate din cuptor, iar peste ea se pun albusurile cu caramel. Tava se da la cuptor, pana albusurile prind o culoare maronie.
Prajitura se taie calda, cu un cutit umed.
Se serveste rece!!!
Pofta!!!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii