Se amesteca biscuitii cu nuca, galbenusurile, 10 linguri de zahar si untul, iar compozitia rezultata se aseaza intr-o tava care se da la cuptor.
Dupa, se bat albusurile cu 10 linguri de zahar, iar separat se topesc cele 10 linguri de zahar ramase. Cand zaharul e topit se pun 2 linguri de apa si se lasa la fiert, pana se omogenizeaza totul. Apoi, caramelul se pune peste albusurile batute.
Cand coca devine aurie, se scoate din cuptor, iar peste ea se pun albusurile cu caramel. Tava se da la cuptor, pana albusurile prind o culoare maronie.
Prajitura se taie calda, cu un cutit umed.
Se serveste rece!!!
Pofta!!!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii