Se amesteca biscuitii cu nuca, galbenusurile, 10 linguri de zahar si untul, iar compozitia rezultata se aseaza intr-o tava care se da la cuptor.
Dupa, se bat albusurile cu 10 linguri de zahar, iar separat se topesc cele 10 linguri de zahar ramase. Cand zaharul e topit se pun 2 linguri de apa si se lasa la fiert, pana se omogenizeaza totul. Apoi, caramelul se pune peste albusurile batute.
Cand coca devine aurie, se scoate din cuptor, iar peste ea se pun albusurile cu caramel. Tava se da la cuptor, pana albusurile prind o culoare maronie.
Prajitura se taie calda, cu un cutit umed.
Se serveste rece!!!
Pofta!!!
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii