Se framanta un aluat mai subtire, cu ulei in cca. 30 minute pana capata un aspect lucios ..... se lasa la crescut ... apoi se imparte in cca. 15 bile pe o planseta unsa cu ulei pe care se si lucreaza ..... se ia cate o bila de aluat si se intinde cu mana, rotund, inspre margini ca sa ramana mai gros mijlocul .... se pune compozitia, se aduna marginile ca o punguta, se strang si apoi se apasa si se intinde o foaie rotunda cat de subtire putem .... se prajeste in putin ulei pe o parte si pe alta.
cat sunt fierbinti se rade deasupra cascaval
umplutura
se toaca fin loboda, mararul si ceapa (sau se dau prin masina de tocat)... se pun intr-un vas, se presara sare putina (depinde cat de sarata e branza)... cand se inmoaie se stoarce si se arunca zeama ... se pune branza si se amesteca bine compozitia.
In momentul servirii se ung cu smantana sau iaurt gras ...
pofta mare!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii