Incepem prin a incinge cuptorul.
Dam branza prin razatoare si o incorporam in iaurt.
Separam albusurile de galbenusuri, la 6 oua.
Batem spuma albusurile.
Amestecam bine galbenusurile cu iaurtul si adaugam albusurile, batute spuma.
Tapetam tava, adica o ungem cu ulei si o pudram cu faina.
Punem in tava, cate doua - trei foi de placinta si peste ele iaurt. Alternam foile de placinta cu iaurtul, incheind cu un strat de foi.
Batem bine cele 3 oua care au ramas si le turnam, uniform, peste placinta.
Dam tava la cuptorul incins si lasam pana se rumeneste frumos.
Pofta buna si spor la bucatarit!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii