Deci, aluatul de paine facut ceva mai moale decat in mod normal, se intinde intr-o foaie foarte subtire. La pizza asta vegetariana, e bine sa fie crusta destul de subtire. Se unge cu sosul de pesto si se aplica apoi deasupra celelalte ingrediente, toate feliate.
Se acopera cu telemea faramitata si se da la cuptor la foc mare. Eu am avut cuptorul la 390 f (aprox 200 c). Se tine acolo pana prinde o crusta usor maronie.
Daca fundul tavii in care coaceti este cu gauri, tava nu se unge cu ulei, daca este cu fundul normal, atunci trebuie unsa cu un strop de ulei pentru a preveni lipirea aluatului de tava.
Se feliaza pizza coapta, se serveste dupa dorinta, simpla sau alaturi de pasta si un pahar de vin bun
Reteta de sos pesto
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAm vazut aceasta reteta acum mai mult timp pe blogul Laurei Laurentiu si am salvat-o cu gandul sa prepar si eu aceste...
Fursecuri cu unt si cocosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii