Deci, aluatul de paine facut ceva mai moale decat in mod normal, se intinde intr-o foaie foarte subtire. La pizza asta vegetariana, e bine sa fie crusta destul de subtire. Se unge cu sosul de pesto si se aplica apoi deasupra celelalte ingrediente, toate feliate.
Se acopera cu telemea faramitata si se da la cuptor la foc mare. Eu am avut cuptorul la 390 f (aprox 200 c). Se tine acolo pana prinde o crusta usor maronie.
Daca fundul tavii in care coaceti este cu gauri, tava nu se unge cu ulei, daca este cu fundul normal, atunci trebuie unsa cu un strop de ulei pentru a preveni lipirea aluatului de tava.
Se feliaza pizza coapta, se serveste dupa dorinta, simpla sau alaturi de pasta si un pahar de vin bun
Reteta de sos pesto
Ieri a fost ziua de naștere a mezinei noastre. De multă vreme aștepta acest moment și ne spunea încântată...
Desert tort cu ciocolata, mure si dantela de ciocolataDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii