Faina se pune intr-un castron, un varf de sare, drojdia. Cele doua linguri de untura si cana de apa calduta. Se framanta pana se face o coca nici moale nici prea tare. Foaia se intinde intro tava unsa cu un pic de ulei apoi se pune, ungem putin foaia cu ketchup, se pune branza rasa, salamul taiat, carnatii si polonezii taiati rondele.
Apoi dupa ce ati pus toate acestea se pune cascavalul ras si ouale batute bine pe deasupra. Cuptorul trebuie inainte incins. Bagam tava la cuptor cam o ora, daca sa rumenit pe deasupra inseamna ca pizza este gata.
Lasam putin sa se raceasca ca sa o putem taia. Dupa ce sa racit o taiati si puneti ketchup.
pofta buna!!!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii