Faina se pune intr-un castron, un varf de sare, drojdia. Cele doua linguri de untura si cana de apa calduta. Se framanta pana se face o coca nici moale nici prea tare. Foaia se intinde intro tava unsa cu un pic de ulei apoi se pune, ungem putin foaia cu ketchup, se pune branza rasa, salamul taiat, carnatii si polonezii taiati rondele.
Apoi dupa ce ati pus toate acestea se pune cascavalul ras si ouale batute bine pe deasupra. Cuptorul trebuie inainte incins. Bagam tava la cuptor cam o ora, daca sa rumenit pe deasupra inseamna ca pizza este gata.
Lasam putin sa se raceasca ca sa o putem taia. Dupa ce sa racit o taiati si puneti ketchup.
pofta buna!!!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii