Faina se pune intr-un castron, un varf de sare, drojdia. Cele doua linguri de untura si cana de apa calduta. Se framanta pana se face o coca nici moale nici prea tare. Foaia se intinde intro tava unsa cu un pic de ulei apoi se pune, ungem putin foaia cu ketchup, se pune branza rasa, salamul taiat, carnatii si polonezii taiati rondele.
Apoi dupa ce ati pus toate acestea se pune cascavalul ras si ouale batute bine pe deasupra. Cuptorul trebuie inainte incins. Bagam tava la cuptor cam o ora, daca sa rumenit pe deasupra inseamna ca pizza este gata.
Lasam putin sa se raceasca ca sa o putem taia. Dupa ce sa racit o taiati si puneti ketchup.
pofta buna!!!
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii