Pizza cu Polonezi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 cana apa calduta
  • -2 linguri de untura
  • -drojdie cat o nuca
  • -faina cat cuprinde
  • -3 buc polonezi
  • -salam (de care vreti) -4-5 buc carnati (cabanosi)
  • -cascaval ras
  • -branza telemea rasa
  • -4-5 oua
  • -ketchup

Mod de preparare

Faina se pune intr-un castron, un varf de sare, drojdia. Cele doua linguri de untura si cana de apa calduta. Se framanta pana se face o coca nici moale nici prea tare. Foaia se intinde intro tava unsa cu un pic de ulei apoi se pune, ungem putin foaia cu ketchup, se pune branza rasa, salamul taiat, carnatii si polonezii taiati rondele.

Apoi dupa ce ati pus toate acestea se pune cascavalul ras si ouale batute bine pe deasupra. Cuptorul trebuie inainte incins. Bagam tava la cuptor cam o ora, daca sa rumenit pe deasupra inseamna ca pizza este gata.
Lasam putin sa se raceasca ca sa o putem taia. Dupa ce sa racit o taiati si puneti ketchup.

pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa