Piscoturi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina 300 g
  • zahar 250 g
  • oua 7 buc
  • zahar vanilat 2 plicuri
  • zahar pudra 50 g

Mod de preparare

Albusurile se bat bine impreuna cu 50 g zahar. Restul de 200 g zahar se incalzeste in cuptor si se amesteca cu albusurile si zaharul vanilat. Se adauga pe rand galbenusurile amestecate bine iar la sfarsit se pune faina. Se pune compozitia intr-un pos si se spriteaza in tavi tapetate cu hartie, formandu-se bastonase cu lungimea de 10-12 cm, care se pudreaza cu zahar si se coc la cuptor la un foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
2
Dulciuri

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
Prajitura cu nuca si crema de budinca
3
Dulciuri

Prajitura cu nuca si crema de budinca

Prajitura cu nuca si crema de budinca
Pulpa de miel la cuptor
5
Parteneri
Desert strudel cu branza si stafide
Bucataras.RO

Desert strudel cu branza si stafide

Daca ar trebui sa povestesc ceva despre acest aluat, n-as zice decat ca am gasit formula ideala. Nu este complicat, iar...

Desert strudel cu branza si stafide
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Pizza bread
Gustos.RO

Pizza bread

Pizza bread