Intr-un lighean se pune faina, 2 oua (de gaina de casa ca sa iasa pasca galbena), canita de ulei, coaja rasa de la lamaie, zaharul, apa si laptele caldut in care s-a dizolvat in prealabil drojdia. Se amesteca, daca simtiti ca aluatul este prea tare mai adaugati apa nu lapte pentru ca laptele ingreuneaza aluatul si lasati la dospit.
Din aceasta comozitie ies 2 pascute, asa ca dupa ce a dospit aluatul impartiti-l in doua forme, faceti ceva modele pe deasupra, ungeti cu un ou si lasati inca pentru 30 min la dospit dupa care bagati la cuptor la foc mediu.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii