Se freaca brinza, smintina, zaharul si ouale cu mixerul pina devine o crema. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca.
Se intinde o foaie foarte subtire de aluat de cozonac si se imbraca cu ea o tava dreptunghiulara (unsa si tapetata), lasind usor aluatul sa cada peste margini.
Se aseaza cu grija crema de brinza, dupa care marginile de aluat se ruleaza spre interior pentru a frma marginea pastii.
Se unge cu ou batut si se presoara stafide. Se lasa la cuptor 45 de min la foc potrivit.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustLa fel de cunoscuta in CSI ca si si placinta ruseasca cu branza pe care am postat-o anterior...
Cочники-Placinta ruseasca cu branza IIDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii