Ingredientele de la aluat se amesteca impreuna pana se ajunge la un aluat suplu si care nu se mai desface. Dam putin la odihna la loc racoros.
Fructele cele ce sunt din compot se scurg bine de zeama si se amesteca cu celelalte si cu oul. Se intinde o foaie din aluat, se ia forma tavii si se aseaza dupa care intepam cu o furculita din loc in loc. Se varsa compozitia de fructe, se unge cu ou si se da la cuptorul incins la 180 grd C pana se rumeneste. Lasam sa se racoreasca.
Aceasta pasca se serveste cu frisca proaspat batuta cu un fir de vanilie. Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii