Se face aluatul in masina de paine sau la mana si se lasa sa se odihneasca 1 ora. Se imparte in 4 si se impleteste dupa imagine. Primul sul de aluat (din partea stanga) intotdeauna se trece sub al treilea care ramane pe loc si se aseaza in partea dreapta dupa al patrulea sul. Continuam asa pana am sfarsit impletitura.
Mai lasam sa creasca cam 30 de minute, ungem presaram cu susan (mac) si dam la cuptorul incins la 180 grade C pana se rumeneste.
Pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii