Buretii si ciupercile de taie in feliute si se calesc in ulei incins timp de 1 minut.
Se condimenteaza. Se lasa la racit, dupa care se toaca. Se face aluatul din faina, drojdie, galbenusul de ou, untul topit si apa. Se framanta, iar apoi se adauga ciupercile si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.
Intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina se toarna aluatul si se unge cu oul batut. Se da la cuptor la 180 grade timp de 30 minute.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii