- Se pregatesc bucatile de aluat (daca este necesar taiati aluatul dupa dimensiunea dorita).
- Cantitatea totala de branza pregatita se imparte in noua parti. Pe fiecare bucata de aluat se aseaza in partea centrala a acestuia branza rasa marunt pe razatoare si se presara apoi frunze de marar maruntit.
- Peste fiecare bucata de aluat se aseaza o alta bucata de aluat de aceeasi dimensiune.
- Se bate oul cu o furculita intr-un bol mic. Se pensuleaza suprafata aluatului cu ou, folosind o pensula pentru patiserie.
- Se preseaza laturile celor doua patrate de aluat de jur imprejur cu ajutorul unei furculite.
- Se pensuleaza din nou suprafata aluatului cu ou batut.
- Se presara la suprafata branza rasa si /sau marar maruntit.
- Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt.
- Se incalzeste cuptorul la 200 grade c.
- Se coc in cuptorul incalzit timp de aproximativ 20 de minute.
Ingredientele mentionate sunt pentru 9 pachetele cu branza si marar.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii