Preparare:
Formele de muffin unse si infainate. Amesteci faina, sarea, praful de copt intr. Un castron. Se adauga ouale, uleiul, iaurtul sau lapte batut in functie de ce ai si se amesteca repede pana se formeaza o coca. Se imparte coca in mod egal in formele de muffins. Se infige in fiecare muffina cateva bucatele de branza si salam (daca ati hotarit sa puneti si rosii uscate se adauga si ele iar busuiocul se amesteca in coca de la inceput).
Se coc la cuptor la 200 de grade 20 de minute sau pina se rumenesc
Eu am facut jumatate de portie, adica numai 6 bucati. Cum nu puteam imparti 3 oua la 2 am pus numai 1 ou si pt restul de cantitate (cit ar fii cintarit jumatate de ou am pus apa minerala adica vreo 30 ml).

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii