Preparare:
Formele de muffin unse si infainate. Amesteci faina, sarea, praful de copt intr. Un castron. Se adauga ouale, uleiul, iaurtul sau lapte batut in functie de ce ai si se amesteca repede pana se formeaza o coca. Se imparte coca in mod egal in formele de muffins. Se infige in fiecare muffina cateva bucatele de branza si salam (daca ati hotarit sa puneti si rosii uscate se adauga si ele iar busuiocul se amesteca in coca de la inceput).
Se coc la cuptor la 200 de grade 20 de minute sau pina se rumenesc
Eu am facut jumatate de portie, adica numai 6 bucati. Cum nu puteam imparti 3 oua la 2 am pus numai 1 ou si pt restul de cantitate (cit ar fii cintarit jumatate de ou am pus apa minerala adica vreo 30 ml).
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii