Mini-pizza 4 Formaggio

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Mini-pizza 4 Formaggio

Ingrediente

  • aluat paine Wassa
  • 4 feluri de branza (eu am folosit: cascaval, telemea, emmentaler si branza cu mucegai)
  • oregano

Mod de preparare

Pregatim aluat precum la reteta de paine Wassa.

Lasam la dospit, apoi intindem o foaie din care formam bucati mici cu ajutorul unui pahar. Adaugam cele patru feluri de branza si presaram din belsug oregano.

Dam la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute. Sunt absolut delicioase! Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu Nuca
1
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
2
Dulciuri

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
Tartiflette- specialitate Savoyarda
5
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Parteneri
desert cheesecake marmorat cu ciocolata
Bucataras.RO

desert cheesecake marmorat cu ciocolata

Nu ma dau in vant dupa cheesecake-urile coapte, insa cele preparate la rece sunt irezistibile. Cel de astazi e absolut divin...

desert cheesecake marmorat cu ciocolata
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala