Din ingredientele de mai sus se face un aluat cu o consistenta mai elastica care se lasa la dospit. Dupa ce a crescut bine se portioneaza in mici bile (mie mi-au esit 23 buc) pe care le lasam din nou la crescut.
Fiecare bila se intinde cu merdeneaua peste care se aseaza umplutura de urda se unesc cele doua parti si se preseaza pe margine cu degetele.
Langosii astfel facuti se mai lasa din nou la crescut 10 min apoi se prajesc in baie de ulei la o temperatura mai mica. (daca uleiul este prea incins se coc repede pe deasupra si in interior raman cruzi).
Se servesc pudrati cu zahar.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii