Din ingredientele de mai sus se face un aluat cu o consistenta mai elastica care se lasa la dospit. Dupa ce a crescut bine se portioneaza in mici bile (mie mi-au esit 23 buc) pe care le lasam din nou la crescut.
Fiecare bila se intinde cu merdeneaua peste care se aseaza umplutura de urda se unesc cele doua parti si se preseaza pe margine cu degetele.
Langosii astfel facuti se mai lasa din nou la crescut 10 min apoi se prajesc in baie de ulei la o temperatura mai mica. (daca uleiul este prea incins se coc repede pe deasupra si in interior raman cruzi).
Se servesc pudrati cu zahar.
Ce inseamna sa ai timp liber...s-au adunat in doar cateva zile,muuulte retete pe caare abia astept sa vi le prezint....
Laste cu ulei de seminte de dovleacReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii