Facem un aluat cu toate ingredientele de mai sus mai putin uleiul, framintam aluatul cu miinile unse cu ulei si lasam la dospit pina cind se dubleaza ca volum (depinde de temperatura camerei puteti sa il lasati mai mult sau mai putin).
Impartim aluatul in bucati cit o mingie de biliard, o intindem si o mai lasam putin la dospit pina cind le-am pregatit pe toate. Punem uleiul la incalzit si cind este fierbinte prajim langosii, mai intii pe o parte apoi si pe cealalta ... Ii scoatem pe hirtie care absoarbe grasimea in exces.
Ii condimentam dupa cum ne place sarat sau dulce.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoDescopera cum sa prepari perisoare cu sos de rosii delicioase si usor de facut! O reteta savuroasa, perfecta pentru pranz sau...
Reteta de perisoare cu sos de rosii, delicioase si usor de preparatCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii