Langosi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Langosi

Ingrediente

  • -500 gr faina
  • -25 gr drojdie proaspata
  • -350 ml apa calduta
  • -ulei pt prajit
  • -sare
  • Maiaua:
  • 100 ml apa calduta
  • drojdia si 1 lingura faina se amesteca bine si se lasa sa creasca (15min) Se adauga apoi peste faina
  • sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul(10 min )

Mod de preparare

Se lasa totul la dospit 20 min, intr-un loc caldut.
Se formeaza 10 bile de aluat si se aseaza pe o suprafata unsa cu ulei

Bilele se intind cu mana unsa cu ulei, pentru a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti, in ulei incins.

Am umplut cu branza rasa de vaca.

Se pot servi cu ce doriti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
New York Cheesecake

New York Cheesecake

New York Cheesecake
Cele mai apreciate rețete
Salata de Ceapa Marinata
1
Salate

Salata de Ceapa Marinata

Salata de Ceapa Marinata
Tort Racoros
2
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Felii olandeze
4
Dulciuri

Felii olandeze

Felii olandeze
Prajitura Sireata
5
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Parteneri
Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde
Bucataras.RO

Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde

 Mai simplute ciupercile acestea, dar asta nu inseamana ca nu sunt foarte bune.

Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde
Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Culinar.RO

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere. Aceasta reteta nu contine gluten

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Pariziene cu branza dulce
Gustos.RO

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce