Aluat pizza:
Se cerne faina si se amesteca cu drojdia, zaharul, sarea, apa si uleiul. Se framanta un aluat elastic care se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.
Se tapeteaza o forma de tort cu diametrul de 28 cm cu hartie de copt. Se unge cu un pic de ulei de masline si se intinde jumatate din aluatul de pizza.
Peste aluat se pun cei trei carnati fara piele si rupti bucatele, ardeiul taiat pestisor subtire si mozzarella rasa pe razatoare. Se acopera cu restul de aluat si se inteapa cu furculita.
Peste alaut se pun rosiile in bulion pisate bine cu furculita, un pic de mozzarella, parmezanul ras, un pic de oregano si o lingura de ulei de masline.
Se coace o ora la 200 grade.
Dupa ce s-a copt se mai lasa un pic sa se racoreasca dupa care se poate taia.
Este delicioasa si rece.
Pofta buna!!!
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii