Dip Pizza

Complexitate
redusa
Dip Pizza

Ingrediente

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 300 ml apa calda
  • 7 g drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei masline
  • Umplutura:
  • 3 carnati proaspeti
  • 500 g mozzarella
  • 1 ardei gras rosu
  • 400 g rosii in bulion
  • parmezan

Mod de preparare

Aluat pizza:
Se cerne faina si se amesteca cu drojdia, zaharul, sarea, apa si uleiul. Se framanta un aluat elastic care se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Se tapeteaza o forma de tort cu diametrul de 28 cm cu hartie de copt. Se unge cu un pic de ulei de masline si se intinde jumatate din aluatul de pizza.

Peste aluat se pun cei trei carnati fara piele si rupti bucatele, ardeiul taiat pestisor subtire si mozzarella rasa pe razatoare. Se acopera cu restul de aluat si se inteapa cu furculita.

Peste alaut se pun rosiile in bulion pisate bine cu furculita, un pic de mozzarella, parmezanul ras, un pic de oregano si o lingura de ulei de masline.

Se coace o ora la 200 grade.

Dupa ce s-a copt se mai lasa un pic sa se racoreasca dupa care se poate taia.

Este delicioasa si rece.

Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Bucataras.RO

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia

Am incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia