Se pune faina intr-un castron peste care se adauga cartofii fierti facuti pireu, ouale batute, parmezanul ras, untul moale si laptele cu zaharul in care se topeste drojdia. Se incorporeaza bine ingredientele si se adauga sarea.
Se framanta bine si se lasa la crescut 1 ora, dupa ce a crescut se imparte aluatul in 32 bucati, in fiecare bucata intinsa cu mana se pune un pic de branza, salam ce va place se inchide in forma de biluta si se da deoparte procedam la fel pana umplem toate bilutele.
Dupa care se pune hartie de copt in doua tavi de 28 cm si se aseaza bilutele, se lasa din nou la crescut 1 ora dupa care se ung cu ou si se coc la 180 grade pt 40 min pana devin aurii deasupra.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii