Se cerne faina intr-un castron. Drojdia se dizolva in laptele caldut unde se adauga si zaharul. Cand drojdia este dizolvata se adauga peste faina.
Se pun sarea, ouale batute si untul moale, eu am pus jumatate unt si jumatate untura.
Se face un aluat elastic, care se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.
Se intinde o foaie destul de subtire peste care se pune branza, salamul taiate felii, fiecare dupa preferinta sau resturile ramase in frigider.
Se ruleaza si se inchide in forma de cerc. Dupa care se cresteaza cu cutitul dupa preferinta si se lasa la crescut 1 ora.
Se unge cu galbenus amestecat un pic cu lapte si se presara susan, mac. Se coace la 180 grade pentru 25-30 min.
Este deliciossss eu l-am pregatit pentru ziua mea.
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataPasca cu aluat de cozonac este desertul nelipsit de pe masa de Paste. Dupa cum puteti deduce, pasca este un cozonac umplut cu...
Pasca cu aluat de cozonac (reteta video)Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii