Se cerne faina intr-un castron. Drojdia se dizolva in laptele caldut unde se adauga si zaharul. Cand drojdia este dizolvata se adauga peste faina.
Se pun sarea, ouale batute si untul moale, eu am pus jumatate unt si jumatate untura.
Se face un aluat elastic, care se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.
Se intinde o foaie destul de subtire peste care se pune branza, salamul taiate felii, fiecare dupa preferinta sau resturile ramase in frigider.
Se ruleaza si se inchide in forma de cerc. Dupa care se cresteaza cu cutitul dupa preferinta si se lasa la crescut 1 ora.
Se unge cu galbenus amestecat un pic cu lapte si se presara susan, mac. Se coace la 180 grade pentru 25-30 min.
Este deliciossss eu l-am pregatit pentru ziua mea.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii