Se cerne faina intr-un castron. Drojdia se dizolva in laptele caldut unde se adauga si zaharul. Cand drojdia este dizolvata se adauga peste faina.
Se pun sarea, ouale batute si untul moale, eu am pus jumatate unt si jumatate untura.
Se face un aluat elastic, care se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.
Se intinde o foaie destul de subtire peste care se pune branza, salamul taiate felii, fiecare dupa preferinta sau resturile ramase in frigider.
Se ruleaza si se inchide in forma de cerc. Dupa care se cresteaza cu cutitul dupa preferinta si se lasa la crescut 1 ora.
Se unge cu galbenus amestecat un pic cu lapte si se presara susan, mac. Se coace la 180 grade pentru 25-30 min.
Este deliciossss eu l-am pregatit pentru ziua mea.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii