Cornuri cu ciocolata

Complexitate
redusa
Cornuri cu ciocolata

Ingrediente

  • pentru aluat:
  • 1 kg de faina
  • 3 oua
  • 4 lg miere
  • 0,5 l lapte
  • 2 cubulete de drojdie
  • 2 plic zahar vanilat
  • razatura de lamaie
  • sare
  • umplutura:
  • ciocolata cuvertura (puteti folosi orice umplutura doriti)
  • un ou pentru uns deasupra

Mod de preparare

Se face un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa la dospit cam o jumatate de ora. Se portioneaza in bucati potrivite pe care le mai lasam un pic sa se odihneasca. Apoi intindem foaie rotunda pe care o portionam in cate triunghiuri dorim.

Punem bucatele de ciocolata in partea mai lata si rulam. Le asezam in tava tapetata cu hartie le ungem cu ou, mai lasam un pic sa creasca apoi le bagam la cuptor la foc potrivit.

Au iesit foarte pufoase.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici