Cornuri cu ciocolata

Complexitate
redusa
Cornuri cu ciocolata

Ingrediente

  • pentru aluat:
  • 1 kg de faina
  • 3 oua
  • 4 lg miere
  • 0,5 l lapte
  • 2 cubulete de drojdie
  • 2 plic zahar vanilat
  • razatura de lamaie
  • sare
  • umplutura:
  • ciocolata cuvertura (puteti folosi orice umplutura doriti)
  • un ou pentru uns deasupra

Mod de preparare

Se face un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa la dospit cam o jumatate de ora. Se portioneaza in bucati potrivite pe care le mai lasam un pic sa se odihneasca. Apoi intindem foaie rotunda pe care o portionam in cate triunghiuri dorim.

Punem bucatele de ciocolata in partea mai lata si rulam. Le asezam in tava tapetata cu hartie le ungem cu ou, mai lasam un pic sa creasca apoi le bagam la cuptor la foc potrivit.

Au iesit foarte pufoase.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Prajitura Schneider
2
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune