Clatite fara gluten

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana faina de hrisca
  • 1/4 cana ovaz
  • 2 linguri faina de porumb
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 lingi de miere sau alt indulcitor
  • 1 cana lapte de soia
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ou mare

Mod de preparare

Combinati toate ingredientele uscate si amestecati-le bine.

Intr-un vas separat, combinati toate celelalte ingrediente. Adaugati ingredientele uscate si amestecati pana cand devine o pasta cremoasa.

Turnati aluatul in tigaie (cam un sfert de cana pentru fiecare clatita) si prajiti cate 2 minute pe fiecare parte.

Serviti-le calde cu dulceata sau iaurt.

Valori nutritive pentru o portie:
~180 calorii
~7 g grasimi
~5 g proteine
~25 g carbohidrati
~35 g cholesterol
~ 335 mg sodium

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici