Intr-un bol se pun ouale, zaharul, sarea, apa si laptele. Se amesteca bine, dupa care se pune faina si se amesteca din nou.
O tigaie de pune la foc, iar cu o pensula se unge cu ulei (in reteta scria ca e bine sa se foloseasca slanina, dar eu am folosit ulei). Dupa, se pune compozitia cu un polonic in tigaie. Se misca tigaia putin, asa incat sa ajunga compozitie pe toata suprafata ei. Apoi, se prajeste clatita pe o parte, dupa care se intoarce si se lasa la prajit si pe cealalta parte.
Prajita, clatita se pune pe un platou, iar dupa se face o alta clatita. Si asa procedeaza cu toata compozitia.
Se pot servi atat calde, cat si reci, iar dupa plac, puteti opta pt crema de ciocolata sau gem.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii