Intr-un bol mare amestecati laptele de soia, piure-ul de mere, ouale, uleiul si mierea amestecand bine. Dati deoparte.
Intr-un alt vas combinati fainile, praful de copt si scortisoara. Adaugati ingredientele lichide si amestecati bine.
Intr-o tigaie preincalzita puneti clatitele si prajiti-le bine pe ambele parti. Daca preferati niste clatite mai subtiri, mai adaugati lapte sau apa.
Sosul de afine:
Combinati sucul de portocale, scortisoara, afinele, amidonul si mierea intr-un vas mic. Aduceti pana la temperatura de fierbere. Scadeti temperatura si amestecati 5-6 minute, pana cand se ingroasa un pic.
Turnati sosul peste clatite si serviti-le calde.
Valori nutritionale pentru o portie:
~ 270 calorii
~8 g grasimi
~9 g proteine
~41 g carbohidrati
~70 mg cholesterol
~58 mg sodiu
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii