Se bat cu mixerul ouale, zaharul, uleilul, laptele, bicarbonatul. Se pune faina in jur de 10-15 linguri ca sa fie un aluat care curge si macul. Se toarna in forma de chec putin mai mult de jumatate din compozitie iar in partea ce ramane in castron se pune o lingurita de cacao si se omogenizeaza. Se toarna peste cealalta parte in forma si se pune la cuptor la 160 de grade. Se lasa cam jumate de ora.
Cand e gata se poate pune ciocolata topita deasupra.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii