Chec Rapid si Gustos

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 18 linguri de zahar
  • 18 linguri de ulei
  • 18 linguri de lapte
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 15 linguri faina
  • 1 lingurita cacao
  • 2 linguri de mac

Mod de preparare

Se bat cu mixerul ouale, zaharul, uleilul, laptele, bicarbonatul. Se pune faina in jur de 10-15 linguri ca sa fie un aluat care curge si macul. Se toarna in forma de chec putin mai mult de jumatate din compozitie iar in partea ce ramane in castron se pune o lingurita de cacao si se omogenizeaza. Se toarna peste cealalta parte in forma si se pune la cuptor la 160 de grade. Se lasa cam jumate de ora.

Cand e gata se poate pune ciocolata topita deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate