Preincalziti cuptorul la 180 c (gaz 4). Ungeti o tava pentru chec cu putin ulei apoi presarati niște faina astfel incat sa acopere toate părțile. Se razaleste dovlecelul de marime medie. Într-un bol puteți faina, cacao, sarea, praful de copt si biarbonatul de sodiu.
Amestecati bine cu un tel. Într-un alt bol bateti putin ouăle si adaugati uleiul, zaharul, mierea si vanilia. Amestecati bine si turnati in bolul cu faina.
Cand ingredientele sunt incorporate adaugati dovlecelul si apoi bucățile de ciocolata (taiate marunt). Distribuiti acestea uniform prin aluat apoi transferati in tava. Se coace timp de 60 minute.
Permiteti sa se răcească 15 minute înainte sa scoateti din tava. Transferati apoi pe un grătar de răcire. Nu serviti cand acesta este cald desi tentatia este mare.
Acest chec are un gust pronuntat de ciocolata in timp ce dovlecelul previne acesta sa aiba o textura uscata, de asemenea este foarte satios.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii