Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius.
Folositi mixerul la viteza mare pentru a amesteca mierea si uleiul. Adaugati piureul de mere si amestecati bine. Puneti ouale, vanilia si apa. Amestecati bine dupa adaugarea fiecarui ingredient. Puneti si bananele si dati compozitia deoparte. Va avea un aspect neomogen.
Intr-un vas separat amestecati fainile cu amidonul, praful de copt si sarea. Adaugati-le apoi in compozitia de banane amestecand bine. Puneti nucile si apoi turnati compozitia intr-o tava de chec. Coaceti timp de aproximativ o ora la 180 de grade Celsius. Verificati din cand in cand pentru a va asigura ca nu se arde (timpul de coacere variaza totusi in functie de cuptor).
Se serveste rece.
Valori nutritionale pentru o portie:
~250 calorii
~11 g grasimi
~ 4 g proteine
~ 35 g carbohidrati
~ 53 mg cholesterol
~350 mg sodium
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii