Puneti broccoliul, ceapa si carnaciorii intr-un bol de sticla si dati-l la cuptorul cu microunde 4 minute sau caliti-le pana cand carnaciorul este gata.
Rulati aluatul pe o folie unsa cu ulei. Intindeti aluatul pentru a putea taia din el un disc de 25 cm. Puneti ingredientele calite in mijlocul aluatului si presarati deasupra sos si branza.
Impaturiti aluatul, inchizand inauntru ingredientele si uniti marginile. Ungeti cu oul batut. Puneti folia cu ingredientele pe raftul interior al cuptorului si lasati-o 10 min la 195 grade c.
Intoarceti, ungeti din nou cu oul batut si mai lasati-o 8 minute sau pana cand crusta se rumeneste.
Taiati in jumatate si serviti.
- Cuptor cu Convectie, cu Sau Fara Halogen
(sursa: Iuliajewel)
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAm vazut aceasta reteta acum mai mult timp pe blogul Laurei Laurentiu si am salvat-o cu gandul sa prepar si eu aceste...
Fursecuri cu unt si cocosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii