Se incalzeste cuptorul la 170C (325F). Se amesteca faina, praful de copt, zaharul si oule cu mixerul, apoi se adauga treptat untul topit. Iese o compozitie foarte moale, dar o sa vedeti cu nu are nici o problema la copt. Eu m-am cam speriat, find prima data.
Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru umplutura si se freaca cu mixerul ca sa se omogenizeze crema Philadelphia.
Se pun intr-o tava dreptunghiulara unsa cu unt, cam de 30cm X 20cm si se coace 40 de minute. Se lasa sa se raceasca, se taie felii si se pudreaza cu zahar pudra.
Este foarte usor de preparat, extraordinar de pufoasa si fina.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii