Untul sau margarina se amesteca cu zaharul, se adauga cele opt galbenusuri si coaja de lamaie rasa, apoi se pun faina si stafidele. La urma se adauga albusurile batute spuma. Se captusesc tavile cu hartie, se pune compozitia cu posul sau cornetul in tava, in forme rotunde sau bastonase, se coc la cuptor la un foc domol, se lasa sa se raceasca si apoi se scot din tava.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii