Coaceti cartofii in cuptor la 180 de grade, pana se inmoaie. Lasati-i sa se raceasca, apoi curatati-le coaja. Faceti-i piure (ar trebui sa obtineti 3/4 de cana).
Intr-un vas separate amestecati faina. Praful de copt si amidonul. Amestecati cu untul pana cand aluatul arata ca niste boabe de mazare mai mici.
Intr-un alt vas amestecati oul cu mierea si laptele. Adaugati ingredientele uscate. Puneti si piureul de cartofi si amestecati bine.
Preincalziti cuptorul la 220 de grade.
Rulati aluatul pe suprafata acoperita cu faina si taiati biscuitii in diferite forme. Asezati-i in tava si coaceti-i timp de 15-20 de minute. Lasati-i la racit, apoi consumati-i.
Valori nutritionale pentru o portie:
~309 calorii
~14 g grasimi
~4 g proteine
~39 g carbohidrati
~68 mg colesterol
~107 mg sodium
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii