Coaceti cartofii in cuptor la 180 de grade, pana se inmoaie. Lasati-i sa se raceasca, apoi curatati-le coaja. Faceti-i piure (ar trebui sa obtineti 3/4 de cana).
Intr-un vas separate amestecati faina. Praful de copt si amidonul. Amestecati cu untul pana cand aluatul arata ca niste boabe de mazare mai mici.
Intr-un alt vas amestecati oul cu mierea si laptele. Adaugati ingredientele uscate. Puneti si piureul de cartofi si amestecati bine.
Preincalziti cuptorul la 220 de grade.
Rulati aluatul pe suprafata acoperita cu faina si taiati biscuitii in diferite forme. Asezati-i in tava si coaceti-i timp de 15-20 de minute. Lasati-i la racit, apoi consumati-i.
Valori nutritionale pentru o portie:
~309 calorii
~14 g grasimi
~4 g proteine
~39 g carbohidrati
~68 mg colesterol
~107 mg sodium
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii