Se caleste ceapa tocata, apoi se adauga carnea, sarea si piperul. Se lasa pe foc sa se inabuse iar din cand in cand se mai aduga apa calduta. La final, se pune pasta de tomate.
Separat, se framanta faina cu apa calduta, sare si uleiul adaugat treptat. Daca e prea tare, se mai adauga putina apa calduta. Se acopera si se lasa sa creasca.
Apoi se intind foi subtiri si se taie din ele dreptunghiuri mari.
In mijloc se pun 1-2 linguri cu amestecul de carne. Se unesc capetele in asa fel incat, sa se obtina niste barcute. Se coc, la foc potrivit, timp de 45 minute.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii