Se caleste ceapa tocata, apoi se adauga carnea, sarea si piperul. Se lasa pe foc sa se inabuse iar din cand in cand se mai aduga apa calduta. La final, se pune pasta de tomate.
Separat, se framanta faina cu apa calduta, sare si uleiul adaugat treptat. Daca e prea tare, se mai adauga putina apa calduta. Se acopera si se lasa sa creasca.
Apoi se intind foi subtiri si se taie din ele dreptunghiuri mari.
In mijloc se pun 1-2 linguri cu amestecul de carne. Se unesc capetele in asa fel incat, sa se obtina niste barcute. Se coc, la foc potrivit, timp de 45 minute.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" De data aceasta am pregatit o rulada cu carne...
Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in baconIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii