Se lasa 5 min. in apa clocotita pieptul de pui, apoi se taie bucatele care se rumenesc in unt si ulei impreuna cu ceapa, telina si morcovul tocate. Dupa cateva minute se adauga costita, sarea si piperul iar dupa ce se amesteca de cateva ori se adauga mazarea si rosiile curatate de pielite. Se continua fierberea stropind din cand in cand cu vin alb sec. Se fierb pastele al dente, se strecoara, se condimenteaza cu sosul preparat si cascaval ras dupa gust.
Noua ne plac mult supele , mai ales la cina si incerc sa fac alternativ supele romanesti si cele traditionale aici...
Supa cu varza si fasole boabePrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii