Se lasa 5 min. in apa clocotita pieptul de pui, apoi se taie bucatele care se rumenesc in unt si ulei impreuna cu ceapa, telina si morcovul tocate. Dupa cateva minute se adauga costita, sarea si piperul iar dupa ce se amesteca de cateva ori se adauga mazarea si rosiile curatate de pielite. Se continua fierberea stropind din cand in cand cu vin alb sec. Se fierb pastele al dente, se strecoara, se condimenteaza cu sosul preparat si cascaval ras dupa gust.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii