Tuburi cu piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • tuburi 400 g
  • pept de pui tocat 200 g
  • mazare 150g
  • costita tocata 50 g
  • rosii 4
  • unt 30 g
  • ulei 2 linguri
  • ceapa 1 / 2
  • telina 1 / 4
  • morcov 1 / 2
  • vina alb sec
  • cascaval ras
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se lasa 5 min. in apa clocotita pieptul de pui, apoi se taie bucatele care se rumenesc in unt si ulei impreuna cu ceapa, telina si morcovul tocate. Dupa cateva minute se adauga costita, sarea si piperul iar dupa ce se amesteca de cateva ori se adauga mazarea si rosiile curatate de pielite. Se continua fierberea stropind din cand in cand cu vin alb sec. Se fierb pastele al dente, se strecoara, se condimenteaza cu sosul preparat si cascaval ras dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate