Tortiglioni cu Broccoli

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Tortiglioni cu Broccoli

Ingrediente

  • -200g tortiglioni
  • -200g ton in conserva
  • -500g broccoli
  • -100g masline negre
  • -1/2 ardei rosu
  • -sare
  • -piper
  • -ulei de masline

Mod de preparare

Se pun la fiert in apa sarata, pastele tortiglioni si broccoli, atunci cand aceasta incepe sa clocoteasca pentru max. 9 minute (pastele se fierb al dente). Fierte se scurg de apa si se pun intr-un bol incapator.

Separat, maslinele se scurg de zeama, tonul se scurge de ulei, iar ardeiul se taie bucatele, apoi se pun in peste broccoli si tortiglioni.

Se mai adauga ulei de masline, sare si piper si se amesteca. Se poate servi imediat sau se poate servi rece.

Pofta buna!
Merge foarte bine cu vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Negresa (III)
1
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
2
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu miere si multa frisca
4
Dulciuri

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Peste la cuptor - a la grec
5
Mancaruri cu peste

Peste la cuptor - a la grec

Peste la cuptor - a la grec
Parteneri
Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval
Bucataras.RO

Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval

Astazi iti arat un alt snack rapid si extrem de gustos. De data aceasta fara carne: trigoane cu ciuperci si cascaval. Le vei...

Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala