Spargeti oul. Adaugati faina si amestecati pana obtineti un aluat care se intinde cu usurinta. Lasati aluatul sa se odihneasca pe masa aprox. 30 de minute. Presarati planseta cu faina din belsug. Intindeti o foaie cat mai subtire.
Lasati sa se usuce cateva minute. Faceti rulou foaia obtinuta. Taiati fasii mai subtiri sau mai groase - dupa cum vreti sa fie taiteii. Rasfirati cu varful cutitului.
Lasati sa se zvante bine apoi scuturati excesul de faina. Folositi in stare proaspata sau uscati-i foarte bine pe o hartie alba.
Taiteii bine uscati se pastreaza in pungi de hartie, la loc racoros si bine aerisit. Nu in frigider!
Spor la lucru!!!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii