Se bat ouale cu un praf de sare, se adauga faina alba cat cuprinde pana se face un aluat care se poate intinde. Se intinde aluatul cu sucitorul in foaie subtire si se pune la uscat. Cand s-a zvantat se ruleaza si se taie cu cutitul in fasii subtiri.
Se imprastie sa se mai usuce, apoi se utilizeaza in anumite retete.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii