Punem faina pe masa ca o gramajoara sau daca aveti placa speciala de framantat si mai bine. Facem gaura in mijlocul fainii si adaugam in mijloc ouale batute inainte cu un pic de sare. Incepem sa framantam.
Dupa ce am framantat bine aluatul intindem o foaie mare si lasam sa se odihneasca bine acoperind foaia cu un prosop curat o jumatate de ora.
Dupa, impaturim foaia in patru si taiem fasii de-a lungul patratului de marimea tagliatellelor.
Noi am servit tagliatellele cu pesto din busuioc facut in casa, la mojar l-am facut de data asta si cu smantana mai multa.
Deasupra punem parmezan.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii