Se pun apa si sarea intr-o oala la foc si cand dau in clocote se adauga pastele, se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera oala cu un capac.
Ciupercile se pun intr-o craticioara impreuna cu uleiul, apa si putina sare si se fierb pana cand scade apa.
Intr-un ibric se topeste untul, se adauga faina si se amesteca, apoi se adauga laptele (treptat), sarea si nucsoara, amestecand energic si continuu pana cand sosul devine ca o ciulama. Se toarna apoi peste ciuperci si se amesteca.
Pastele se clatesc cu apa calda si se scurg intr-o sita. Se aseaza pe un platou, apoi se pune sosul cu ciuperci si pe deasupra se presara marar verde tocat.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii