Se pun apa si sarea intr-o oala la foc si cand dau in clocote se adauga pastele, se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera oala cu un capac.
Ciupercile se pun intr-o craticioara impreuna cu uleiul, apa si putina sare si se fierb pana cand scade apa.
Intr-un ibric se topeste untul, se adauga faina si se amesteca, apoi se adauga laptele (treptat), sarea si nucsoara, amestecand energic si continuu pana cand sosul devine ca o ciulama. Se toarna apoi peste ciuperci si se amesteca.
Pastele se clatesc cu apa calda si se scurg intr-o sita. Se aseaza pe un platou, apoi se pune sosul cu ciuperci si pe deasupra se presara marar verde tocat.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii