Se pun apa si sarea la fiert intr-o oala si cand clocotesc se adauga pastele, lasandu-le sa fiarba conform timpului de pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac.
Intr-o craticioara se pun ciupercile, uleiul, apa si putina sare. Carnatul se taie bucatele si se pune in craticioara dupa ce a scazut aproape toata apa.
Rosiile si sucul se dau prin robot pentru a obtine suc de rosii, apoi acesta se pune in craticioara dupa ce carnatii s-au calit putin. Se adauga boiaua de ardei si ierburile aromatice uscate, se amesteca si se tine craticioara la foc pana cand scade sosul.
Usturoiul se curata de foi, se spala si se zdrobeste peste compozitia din craticioara, dupa ce s-a racorit putin.
Pastele se clatesc cu apa calda si se scurg intr-o sita. Se aseaza pe o farfurie, se adauga compozitia din craticioara si pe deasupra se presara patrunjel verde tocat.
Am văzut odată o poză pe net cu această ruladă.Una din acele imagini care ţi se lipeşte pe retină şi creier şi...
Ruladă cu nucă ,portocale şi ciocolatăInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii