Tagliatelle cu ciuperci, carnati si sos de rosii cu usturoi

Postat pe: 14-04-2016
(0)

Ingrediente

50 g paste tagliatelle + 500 ml apa pentru fierberea acestora + putina sare
o lingura ulei de masline
80 g ciuperci taiate, conservate
250 ml apa
sare
un carnat afumat
doua rosii + 4 linguri suc dintr-o conserva cu rosii intregi, decojite in suc de rosii
un varf de cutit de boia de ardei dulce
putin busuioc si oregano, uscate
3 catei de usturoi
un fir de patrunjel

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se pun apa si sarea la fiert intr-o oala si cand clocotesc se adauga pastele, lasandu-le sa fiarba conform timpului de pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac.

Intr-o craticioara se pun ciupercile, uleiul, apa si putina sare. Carnatul se taie bucatele si se pune in craticioara dupa ce a scazut aproape toata apa.

Rosiile si sucul se dau prin robot pentru a obtine suc de rosii, apoi acesta se pune in craticioara dupa ce carnatii s-au calit putin. Se adauga boiaua de ardei si ierburile aromatice uscate, se amesteca si se tine craticioara la foc pana cand scade sosul.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se zdrobeste peste compozitia din craticioara, dupa ce s-a racorit putin.

Pastele se clatesc cu apa calda si se scurg intr-o sita. Se aseaza pe o farfurie, se adauga compozitia din craticioara si pe deasupra se presara patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tagliatelle cu ciuperci, carnati si sos de rosii cu usturoi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tagliatelle cu ciuperci, carnati si sos de rosii cu usturoi