Spirale cu sos picant

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

spirale 400 g
vin alb sec 1 / 2
usturoi 2 catei
bulion de rosii 2 linguri
frunze busuioc
ardei iute rosu
ulei
sare
cascaval ras

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se rumeneste intr-o cratita usturoiul tocat in ulei cu unt, se adauga bulionul de rosii, se amesteca si se fierbe cateva minute dupa care se adauga busuiocul tocat.
Se da la o parte de pe foc , se lasa sa se raceasca, se adauga vinul, sare si ardei iute, se pune din nou pe focsi se lasa pana ce da in clocot. Se fierb spiralele in apa sarata, se strecoara al dente si se condimenteaza cu sosul preparat ( din care se extrage ardeiul ) si cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spirale cu sos picant" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spirale cu sos picant