Pastele fainoase (orezul) se fierb pe jumatate si se scurg.
In paralel preparam un sos din rosiile tocate marunt, ardeii iuti (de preferat rosii) si morcovul fiert inainte.
Carnea (amestecul) il condimentam si il potrivim de sare.
Intindem o bucata de folie de plastic pe care asezam un strat de paste un strat de carne si deasupra alt strat de paste. Rulam si stringem la capete, practicam citeva gaurele cu o scobitoare si punem la fiert aproximativ 20 min. Scoatem, lasam la racit si apoi taiem rondele.
Desfacem folia de pe rondele si asezam in farfuria in care am pus in prealabil sosul. Decoram cu busuioc verde.
Pentru un efect mai mare puteti folosi o foaie de varza, oparita, sau orice alt fel de foi care sa contrasteze cu pastele...
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii