Pastele fainoase (orezul) se fierb pe jumatate si se scurg.
In paralel preparam un sos din rosiile tocate marunt, ardeii iuti (de preferat rosii) si morcovul fiert inainte.
Carnea (amestecul) il condimentam si il potrivim de sare.
Intindem o bucata de folie de plastic pe care asezam un strat de paste un strat de carne si deasupra alt strat de paste. Rulam si stringem la capete, practicam citeva gaurele cu o scobitoare si punem la fiert aproximativ 20 min. Scoatem, lasam la racit si apoi taiem rondele.
Desfacem folia de pe rondele si asezam in farfuria in care am pus in prealabil sosul. Decoram cu busuioc verde.
Pentru un efect mai mare puteti folosi o foaie de varza, oparita, sau orice alt fel de foi care sa contrasteze cu pastele...
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii