- fierbem pastele al dente
- punem in tigaie (pe foc) pulpa de la felia de dovleac coapte si o strivim cu furculita, adaugam ulei, usturoi (catelul de usturoi intreg si doar putin strivit pe care il aruncam a sfirsit) , boia de ardei iute si 1-2 linguri de apa in care au fiert pastele
- adaugam pastele fierte si scurse si amestecam bine cu crema de dovleac din tigaie
- in farfurie cind servim radem brinza deasupra pastelor
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii