Vongolele se lasa 1 ora inainte de a fi gatite in apa cu sare.
Se pune la fiert pasta (spaghetti) in 2-3l apa care fierbe (10min). Intre timp, cit fierbe pasta, preparam vongolele: se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul, ardeiul iute, taiate marunt (1min.), dupa care vongolele, se acopera cu un capac pina cind se deschid. Eu am pus si cilegino (3 rosii mici).
Se scurg pastele si se pun in tigaia cu vongole, se amesteca. Patrunjelul proaspat, taiat marunt se pune deasupra. Pofta Buna
Imediat.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Retete de Pasti" M-am inspirat pentru aceasta pasca de la Jamila, am inlocuit stafidele cu merisoare si a iesit o...
Pasca fara aluat cu branza si merisoareSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii