Spaghetti Con Le Vongole

Postat pe: 24-08-2009
(2)

Ingrediente

Pentru 3-4 persoane:
250-300 gr spaghetti
vongole 1/2 kg
ulei de masline 4-5 linguri
1-2 catel de usturoi
1 ardei iute (rosu)
pantrujel
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Vongolele se lasa 1 ora inainte de a fi gatite in apa cu sare.

Se pune la fiert pasta (spaghetti) in 2-3l apa care fierbe (10min). Intre timp, cit fierbe pasta, preparam vongolele: se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul, ardeiul iute, taiate marunt (1min.), dupa care vongolele, se acopera cu un capac pina cind se deschid. Eu am pus si cilegino (3 rosii mici).

Se scurg pastele si se pun in tigaia cu vongole, se amesteca. Patrunjelul proaspat, taiat marunt se pune deasupra. Pofta Buna
Imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Spaghetti Con Le Vongole" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spaghetti Con Le Vongole