Spaghetti a la matriciana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spaghetti 400g
  • costita afumata 150g
  • unt 50g
  • rosii 50g
  • ceapa
  • ardei iute rosu
  • cascaval ras 50 g
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se rumenesc intr-o cratita, in unt, ceapa tocata si costita taiata cubulete. Se adauga apoi ardei iute, sare si piper iar dupa cateva minute rosiile curatatede pielite si taiate bucati.
Se fierbe sosul la foc potrivit pana ce se ingroasa.
Se fierb spaghetele al dente , se strecoara si se condimenteaza cu sosul preparat si cascaval ras.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)