Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din gradina. o vanata o feliem pe lungime, o condimentam si o punem pe gratar pentru ca o sa ne fie necesara la decorul final. Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei si calim ceapa pana devine sticloasa, dupa care adaugam legumele taiate: vanata, ardelul iute si ardelul kapia.
Calim legumele pana se inmoaie usor, iar apoi adaugam rosile blenduite si plicul de maggi Ideea Zilei Penne Arrabbiata ce a fost dizolvat in 150 ml apa. Cat timp legumele se scalda in sosul de rosii pret de 10 minute, separat intr-o oala mare punem spaghetele Barilla la fiert conform instructiunilor de pe cutie.
Cand pastele sunt fierte se amesteca cu sosul picant de vinete pana la omogenizare.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii