Se curata ceapa si morcovii, se spala si se dau pe razatoare. Se calesc in putin ulei apoi se pune carnea tocata, bulionul, condimentele si 2 cani cu apa.
Se lasa sa fiarba pana scade sosul si se mai pune 1 lingura cu mustar si laptele.
Se mai da un clocot.
Separat se fierb spaghetele in apa cu sare.
Sosul poate fi pus tot peste spaghete si se amesteca, sau la servire se adauga in farfurie peste spaghete. Deasupra se mai pune ketchup.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta Pe scurt slaninuta cu boia si usturoi. Pe la noi prin zona se zice slanina popricata - asa pe scurt. Adica cu poprica-...
Slanina papricata cu usturoi, fiarta in saramura de castravetiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii