Spaghete cu tocatura

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

2 cepe,
2 morcovi,
300 g tocatura amestec (porc + vita),
500 ml suc de rosii,
100 ml lapte,
1 lingura cu mustar,
condimente (piper, vegeta, foi de dafin, sare),
apa,
spaghete

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se curata ceapa si morcovii, se spala si se dau pe razatoare. Se calesc in putin ulei apoi se pune carnea tocata, bulionul, condimentele si 2 cani cu apa.

Se lasa sa fiarba pana scade sosul si se mai pune 1 lingura cu mustar si laptele.

Se mai da un clocot.

Separat se fierb spaghetele in apa cu sare.
Sosul poate fi pus tot peste spaghete si se amesteca, sau la servire se adauga in farfurie peste spaghete. Deasupra se mai pune ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spaghete cu tocatura" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinman
•  23.06.2011 12:43:43

ceapa se da pe razatoare???????????????

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spaghete cu tocatura