Intai se pregateste sosul: Caleste ardeiul iute in 25gr unt intr-o
tigaie mare timp de 30 de secunde.
Da focul mare si adauga crevetii(cei cu capete si cozi). Lasa-i 2-3 minute.
Adauga coniacul, apa si untul ramas. Fierbe la foc mic cam 3 minute.
Toarna continutul din tigaie intr-un robot de bucatarie si blendeaza pentru
30 de secunde apoi asezoneaza cu sare si piper.
Fierbe pastele dupa instructiunile de pe pachet.
Incinge putin ulei si prajeste cozile de creveti si ardeiul iute
timp de 3 minute. Adauga fasolea si spanacul dupa care fierbe timp de 1 minut.
Scurge pastele si aseaza-le intr-o tigaie. Adauga crevetii intregi cu legumele,
sosul si o lingura de coriandru. Dupa ce le-ai amestecat presara coriandrul
ramas si serveste.
o reteta perfecta pentru o cina romantica plina cu ingrediente afrodisiace. langa acest preparat sa nu lipseasca lumanariile, vinul rosu si bineinteles masajul de dupa...
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii