Spaghete cu Legume A la Bolognese

Postat pe: 04-12-2013
(0)

Ingrediente

3 fire ceapa verde
2 catei usturoi
1 ardei iute rosu
3 morcovi
2 tije telina
1 dovlecel
rozmarin
2 linguri ulei de masline
1 lingura zahar
1 lingura busuioc
sare
850 ml suc de rosii
250 gr spaghete
50 gr parmezan

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Usturoiul se curata de coaja. Ceapa se curata de coaja, se spala si se taie rondele. Ardeiul iute se spala si se curata de seminte. Morcovii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Tijele de telina si dovleceii se spala si se toaca marunt.

Intr-o tigaie punem uleiul de masline si calim usturoiul, ardeiul iute, ceapa pentru 5 minute adaugand si zaharul.

Adaugam restul de legume, rozmarinul, busuiocul si amestecam. Se adauga sare dupa gust. Adaugam sucul de rosii si 1\2 pahar cu apa si lasam sa fiarba la foc mediu pentru 12 minute.

Separat se pune apa la fiert. Cand aceasta a inceput sa fiarba adaugam sare si apoi spaghetele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand s-au fiert se scurg de apa.

Se adauga pastele in tigaia cu legume si se amesteca.

Se servesc calde presarate cu parmezan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spaghete cu Legume A la Bolognese" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spaghete cu Legume A la Bolognese