Usturoiul se curata de coaja. Ceapa se curata de coaja, se spala si se taie rondele. Ardeiul iute se spala si se curata de seminte. Morcovii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Tijele de telina si dovleceii se spala si se toaca marunt.
Intr-o tigaie punem uleiul de masline si calim usturoiul, ardeiul iute, ceapa pentru 5 minute adaugand si zaharul.
Adaugam restul de legume, rozmarinul, busuiocul si amestecam. Se adauga sare dupa gust. Adaugam sucul de rosii si 1\2 pahar cu apa si lasam sa fiarba la foc mediu pentru 12 minute.
Separat se pune apa la fiert. Cand aceasta a inceput sa fiarba adaugam sare si apoi spaghetele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand s-au fiert se scurg de apa.
Se adauga pastele in tigaia cu legume si se amesteca.
Se servesc calde presarate cu parmezan.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii